Personal Training

Ilosti Training tarjoaa laadukkaita Personal Trainer-palveluita. Asiakkaan tarinan/taustan kuuntelu on meille tärkeää ja panostamme Sinuun huolella löytäen avaimet parempaan Sinuun. Paketit ovat monipuolisia, sekä liikunnan että ravinnon kattavia kokonaisuuksia, jotka suunnitellaan yhdessä juuri Sinun tarpeita vastaaviksi kokonaisuuksiksi. Meillä ei ole kiire ja panostuksemme näkyy Sinussa pian!

Teemme Personal Trainer- ohjauksia Espoon Kivenlahdessa, Gymstonella. Meillä on mahdollisuus tulla myös kotiin tai auttaa Internetin välityksellä.

KUNTO START 1 KK

Tämä loistava aloituspaketti Sinulle, joka haluat aloittaa liikunnan ja terveellisen syömisen uudestaan tai ihan alusta.

Tässä paketissa on kaikki olennainen, jolla pääset helposti alkuun! Liikuntaohjeet tuovat monipuolisen ja turvallisen treenaamisen osaksi arkeasi ja liikunta räätälöidään juuri Sinun aikatauluun sopivaksi. Ruokavaliovalmennus antaa taas todella hyvän alun terveellisemmälle elämälle ja vaikkapa elämäntapamuutokselle. Saat mukana hyvät liikunta- ja ruokaohjeet, joista on hyötyä koko loppuelämäksi.

Oletko valmis parempaan elämään?

Älä odota enää!

KUNTO PLUS 3 KK

Tämä sopii Sinulle, joka haluat tukea ja seurantaa arkeesi ja ymmärrät, että suuret muutokset vaativat myös aikaa.

Varsinkin elämäntapamuutos vaatii useasti vähintäänkin kolmen kuukauden ajan, jotta elimistö sopeutuu uusiin terveellisiin tapoihin ja myös pää pysyy mukana menossa. Tässä valmennuksessa pääset jo syvemmälle treenin saloihin ja ruokavaliota päästään laajentamaan sekä myös (usko tai älä) ajatusmaailmaa liittyen uusiin elintapoihin!

PERSONAL TRAINER START-PUHELU

Nyt on tehty liikkumisen ja ravinnon suunnittelu helpoksi - Panosta itseesi ja ota yksi puhelu terveellisempään elämään!

Tunnin puhelussa käydään läpi lyhyesti taustasi ja elämäntilanteesi sekä tavoitteesi liikunnan ja ravinnon kautta. Ammattitaitoinen Personal Trainer lähettää Sinulle puhelun jälkeen viisi valmista videotreeniä (lihaskunto- liikkuvuus ja kestävyys) sekä Sinulle parhaiten sopivat valmiit ruokaohjeet, jotta pääset vaikka heti aloittamaan projektin oman hyvinvointisi eteen! Videotreeneihin et tarvitse välineitä etkä puolta tuntia enempää aikaakaan. Ravinto-ohjeet ovat monipuoliset ja niiden noudattaminen on tehty helpoksi.

Tämä on nykyaikaa - Kokeile ja ihastu!

KUNTO START 1 KK
325
€/kk sis. ALV

4 tapaamista (hyviä liikkuvuus- ja lihaskuntotreenejä koko loppuelämäksi)

Ruokapäiväkirjan analyysi

Yksilöllinen ruokavaliosuunnitelma

Reseptejä

Kehonkoostumustesti

Lihaskuntotesti

Kirjallisesti ja videoiden muodossa lisätreeniohjeita myös kotiin

Jatkuva seuranta sähköpostilla tai puhelimitse

KUNTO PLUS 3 KK
295
€/kk sis. ALV

8 tapaamista (hyviä lihaskunto- ja liikkuvuustreenejä koko loppuelämäksi)

Ruokapäiväkirjan analyysi

Yksilöllinen ruokavaliosuunnitelma

Reseptejä

Kehonkoostumustesti

Lihaskuntotesti

Kirjallisesti ja videoiden muodossa lisätreeniohjeita myös kotiin

Jatkuva seuranta sähköpostilla tai puhelimitse

PERSONAL TRAINER START-PUHELU
99
€/60 min. puhelu sis. ALV

Tunnin puhelu puhelimella tai Skypellä

Sinun taustasi läpikäyminen

Tavoitteiden läpikäyminen

Taustan perusteella sähköpostiin lähetettävät videotreenit

Taustan perusteella sähköpostiin lähetettävät ruokaohjeet

Sähköpostiin lähetettävät reseptit

Jaa