Kuntopaketit ja ohjelmat

Kuntopaketit

KUNTOSTART
Erinomainen paketti aloittelevalle kuntoilijalle
14,99 €
sis. ALV

4 video-ohjattua kunto-ohjelmaa

1 kk tilaus

KUNTOPLUS
Tehokas paketti edistyneemmälle kuntoilijalle
14,99 €
sis. ALV

4 video-ohjattua kunto-ohjelmaa

1 kk tilaus

KUNTOPRO
Tehokas paketti edistyneelle kuntoilijalle
14,99 €
sis. ALV

4 video-ohjattua kunto-ohjelmaa

1 kk tilaus

KUNTOMAX
Vaativan kuntoilijan paketti
44,99 €
sis. ALV

12 video-ohjattua kunto-ohjelmaa

3 kk tilaus

ILOSTI TRAINING LADIES
Kokonaisvaltainen kuntoilupaketti sisältäen ruokavalio-ohjeet
49,99 €
sis. ALV

Video-ohjattu lämmittely + 11 video-ohjattua treeniohjelmaa + Ladattava ruokavalio-ohje

2 kk tilaus

Ohjelmat

Oheiset ohjelmat sisältyvät valikoidusti KuntoStart-, KuntoPlus-, KuntoPro- ja KuntoMax-paketteihin

Keskivartalosta liikkeelle

KuntoStart - Keskivartalosta Liikkeelle | Ilosti Training

Tämä on hyvä starttitreeni, josta on hyvä aloittaa liikkuminen! Keskivartalon hyvä kunto antaa pohjan kaikelle treenaamiselle, tekee ryhtiä paremmaksi ja vähentää selkäongelmia. Hyvä aerobinen kunto nostaa päivittäistä vireystilaa ja antaa hyvän pohjan kaikelle treenaamiselle. Tässä video-ohjatussa treenissä keskitytäänkin vatsa- ja selkälihaksiin sekä aerobisen kunnon kohottamiseen. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Kokeile vaikka heti!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoStart ja KuntoMax.

Syvät lihakset kuntoon

KuntoStart - Syvät Lihakset Kuntoon | Ilosti Training

Keskivartalon syvien lihaksien treenaaminen on salainen aseesi hyvään ryhtiin, litteään vatsaan ja vahvaan selkään! Tässä video-ohjatussa treenissä keskitytään etenkin syviin vatsa- ja selkälihaksiin aerobista, kestävyyskuntoa unohtamatta. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Anna arvoa kehon syville lihaksille ja aloita niiden treenaaminen tästä!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoStart ja KuntoMax.

Monipuolista keskivartalotreeniä

KuntoStart - Monipuolista Keskivartalotreeniä | Ilosti Training

Tässä videossa tehdään erilaisia vatsalihasliikkeitä ottaen huomioon myös pakaralihakset. Video-ohjatussa treenissä tehdään syviä ja vinoja vatsalihaksia, pakaralihaksia sekä kohotetaan aerobista kuntoa. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Erilaiset vatsa- ja pakaraliikkeet yhdistettynä koko kehon liikkeisiin tekee treenistä monipuolisen tehokkaan!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoStart ja KuntoMax.

Keskivartaloa tukevat lihakset

KuntoStart - Keskivartaloa Tukevat Lihakset | Ilosti Training

Keskivartaloa voidaan treenata myös muuten kuin tekemällä pelkkiä vatsalihaksia. Nyt testataan miten keskivartalon tuki pitää ja miten sujuvat selän, yläselän ja kylkien alueen lihasten treenin yhdistäminen syviin vatsalihaksiin. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Hyvä kestävyyskunto vaatii toimivan keskivartalon. Sitä rakennamme tässä ohjelmassa!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoStart ja KuntoMax.

Ryhtiliike ja jalat kuntoon

KuntoPlus - Ryhtiliike Ja Jalat Kuntoon | Ilosti Training

Treenissä keskitytään ryhdin ja jalkojen voiman parantamiseen viiden helpon liikkeen avulla.

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoPlus ja KuntoMax.

Vatsa-pakaratreeni

KuntoPlus - Vatsa-Pakaratreeni | Ilosti Training

Tässä video-ohjatussa treenissä yhdistyy kaikkien toivomat lihasryhmät eli pakarat ja vatsat ryhtilihaksia unohtamatta. Mikään ei ole parempaa kuin tehdä yksinkertaisia liikkeitä, joilla treeni menee varmasti perille asti. Pääset jopa kokeilemaan yhtä retroliikettä! Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Kokeile ja ihastu!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoPlus ja KuntoMax.

Ryhtiä ja tasapainoa kehoon

KuntoPlus - Ryhtiä Ja Tasapainoa Kehoon | Ilosti Training

Tässä treenissä pystyt yhdistämään kehonhallinnan ja lihaskunnon. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Mikä sen parempaa. Liikkeet parantavat tasapainoa samalla vahvistaen ylävartaloa, jalkojen lihasvoimaa ja kehonhallintaa. Mikä sen parempaa!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoPlus ja KuntoMax.

Kyykkyjä ja keskivartaloa

KuntoPlus - Kyykkyjä Ja Keskivartaloa | Ilosti Training

Tässä video-ohjatussa treenissä saavat jalat ja suorat vatsalihakset kunnolla kyytiä, hikeä unohtamatta. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Rehellisiä vatsalihaksia, luistelijoilta lainattuja kyykkyjä ja sykettä. Siitä on tämä treeni tehty!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoPlus ja KuntoMax.

Koko keho kyykkää ja punnertaa

KuntoPro - Koko Keho Kyykkää Ja Punnertaa | Ilosti Training

Kyykky ja punnerrus ovat mielestämme kehittävimpiä omankehon lihaskuntoliikkeitä. Siksi teimme näistä liikkeistä yhdistelmän ja se on tässä. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Laita jalat treeniin ja ylävartalo punnertamaan. Siitä on hyvä treeni tehty!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoPro ja KuntoMax.

Sykettä ylös koko kehon treenillä

KuntoPro - Sykettä Ylös Koko Kehon Treenillä | Ilosti Training

Nyt mennään eikä meinata! Tässä video-ohjatussa treenissä pääset haastamaan koko kehon monipuolisilla lihaskuntoa ja kestävyyttä harjoittavilla liikkeillä. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Tämä treeni saa vaikutteita alppihiihtäjiltä, joiden lihaskunto on timanttia!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoPro ja KuntoMax.

Koko keho nyrkkeillen kuntoon

KuntoPro - Koko Keho Nyrkkeillen Kuntoon | Ilosti Training

Tehokasta, yksinkertaista, nopeaa ja helppoa. Pura päivän huolet tähän treeniin! Tämä video-ohjattu treeni saa vaikutteita nyrkkeilystä. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Ja mikä parasta – et tarvitse paria nyrkkeilläksesi ja nyrkkeilysalisi voi olla siellä missä olet juuri nyt!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoPro ja KuntoMax.

Vaativampi koko kehon treeni

KuntoPro - Vaativampi Koko Kehon Treeni | Ilosti Training

Tämä treeni haastaa kehon vaativampien liikkeiden muodossa. Vaativammat lihaskuntoliikkeet yhdistettynä todelliseen intervallitreeniin saavat sykkeen kattoon. Tee itsestäsi, yleisurheilija, skorpioni tai vuorikiipeilijä ja kokeile tätä vaikka omassa olohuoneessasi. Viisi tehokasta liikettä, puoli tuntia aikaa ja se on siinä!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KuntoPro ja KuntoMax.

Oheiset ohjelmat sisältyvät Ilosti Training Ladies kuntopakettiin

LÄMMITTELY

 

Tässä videossa näytämme kolme yksinkertaista perusliikettä lämmittelyä varten.

ILOSTI TRAINING LADIES 1 - JOOGALLA LIIKKEELLE

 

Tämä ohjelma saa vaikutteita joogasta. Liikkeet samalla vahvistavat ja venyttävät lihaksia, joten treeni sopii vaikka aamunavaukseen tai kiireisemmän päivän rauhoittajaksi.

ILOSTI TRAINING LADIES 2 - PILATESTA KESKIVARTALOLLE

 

Tässä ohjelmassa yhdistyvät keskivartaloa tukevat liikkeet ja sitä tukeva hengitys. Monipuoliset liikkeet treenaavat keskikehoa, jonka myötä myös ryhti saattaa parantua.

ILOSTI TRAINING LADIES 3 - JALKOJEN VOIMA

 

Tässä ohjelmassa annetaan jaloille tiukka treeni. Kehonpaino saattaa olla yllättävän vaativa jopa jalkojen lihaksille, kun liikkeet ovat kohdallaan. Kokeile ja tunne polte jaloissasi!

ILOSTI TRAINING LADIES 4 - RYHTI JA KÄSIEN VOIMA

 

Tässä ohjelmassa treenataan keskivartalon hallintaa lapatukea ja ylävartalon lihaksia. Ne kaikki edesauttavat upean ryhdin syntymistä antavat someniskalle kyytiä!

ILOSTI TRAINING LADIES 5 - KESKIVARTALON VOIMA

 

Keskivartalo antaa tuen koko muulle keholle ja sen hyvä kunto ehkäisee monia kolotuksia ja tuki- ja liikuntaelinten sairauksia. Napakka keskivartalon tuki saa sinut loistamaan kauas! Tässä ohjelmassa on treenataan monipuolisesti vatsalihaksia vain viidellä liikkeellä!

ILOSTI TRAINING LADIES 6 - SELÄN VOIMA JA LIIKKUVUUS

 

Selkä kannattaa pitää vetreänä ja vahvana ja sitä tämä ohjelma tekee. Ohjelmassa vaihtelevat liikkuvuusliikkeet ja selkää vahvistavat lihaskuntoliikkeet mukavalla tavalla

ILOSTI TRAINING LADIES 7 - KOKO KEHO AEROBISESTI LIIKKEELLE

 

Tässä ohjelmassa pääset hengästymään kunnolla ja koko keho on käytössä jokaisessa liikkeessä. Hyvä treeni sinulle, joka haluat monipuolisen, mutta lyhyen ohjelman päivääsi!

ILOSTI TRAINING LADIES 8 - TEHOTREENI TAISTELULAJEJA HYÖDYNTÄEN

 

Tässä ohjelmassa lyönnit, potkut, väistöt ja spurtit luovat taistelufiilistä treeniin ja antavat tehokkaan ja piristävän treenin sinulle!

ILOSTI TRAINING LADIES 9 - LIIKKUVUUTTA KOKO KEHOLLE

 

Tässä ohjelmassa yhdistyvät monipuoliset ja toiminnalliset liikkuvuusliikkeet. Tee tämä lyhyenä palauttavana treeninä esimerkiksi illan päätteeksi. Harjoitus sopii myös lämmittelyksi.

ILOSTI TRAINING LADIES 10 - VENYTELLEN VIRKEÄKSI

 

Tämä venyttelytreeni on aktiivinen treeni, joka saa jalkojen suuret lihakset heräämään. Kireät rintalihakset ja jäykkä selkä saavat myös lempeää venytystä osakseen!

ILOSTI TRAINING LADIES 11 - VENYTELLEN RAUHAA KEHOON

 

Nämä venyttelyliikkeet sopivat ihanaan rauhoittumishetkeen ja saavat lihakset palautumaan päivän treeneistä ja töistä. Hermotkin lepäävät näitä liikkeitä tehdessä!

Jaa