KUNTO-verkkokuntoilupaketit ja -ohjelmat

Treenaa kotona lisää energiaa ja voimaa kehoon!

Kehonpainotreeni sopii kaikille ja toimii kehoa vahvistavana sekä voimistavana treenimuotona. Olet sitten liikunnan aloittaja tai kotitreenejä rakastava kovempi liikkuja. Kaikki treenit ovat korkeintaan puolen tunnin treenejä, joita voit tehdä omaan tahtiin, omassa rauhassa, omassa kotona. Voit ostaa yksittäisen treenin joka viikolle, kuukauden paketin tai kolmen kuukauden paketin. Ihan mikä sopii parhaiten sinun arkeesi!

Kaipaatko apua treenaamiseen, mutta sinulla ei ole aikaa tai kiinnostusta kuntosalille? 

Haluatko kiinteytyä ja saada ryhtiä kehoon?

Tarvitsetko suunnitelmallisen ja turvallisen ohjelman millä aloittaa liikkuminen? 

Haluatko lisää energiaa päivääsi lyhyiden piristävien treenien avulla?

Haluatko päästä treenaamaan milloin vaan vaikka kesken työpäivääsi?

Pidätkö tärkeänä että saat tehtyä hyvän ammattilaisen suunnitteleman treenin ja aikaa ei mene kuin korkeintaan puoli tuntia?

Olemme kehitelleet kolme erilaista kuukauden kestävää kuntopakettia sinulle, joka kaipaat suunnitelmallista ohjelmaa liikkumiseen tai liikunnan aloittamiseen. Jokainen kuntoilupaketti sisältää neljä erilaista, noin puolen tunnin kotitreeniä.

Jokainen KUNTO-paketti sisältää 4 erilaista, noin puolen tunnin mittaista, kotitreeniä. Jokaisella treenillä on oma teemansa ja sen vuoksi liikunnan aloittajaa suositellaan käymään paketit seuraavassa järjestyksessä:

KUNTO START ohjelmat sisältävät treenejä keskivartalon tukilihasten vahvistamiseksi.

KUNTO PLUS ohjelmat sisältävät treenejä ryhtilihaksien ja jalkojen vahvistämiseksi.

KUNTO PRO ohjelmat sisältävät treenejä koko kehon suurien lihasten vahvistamiseen ja sykkeen nostattamiseen.

Jos haluat panostaa, niin osta koko paketti kerralla eli KUNTO MAX ja treenaa kolme kuukautta suunnitelmallisesti!

KUNTO START
Erinomainen paketti aloittelevalle kuntoilijalle
14,99 €
sis. ALV

4 video-ohjattua kuntotreeniä

1 kk tilaus

KUNTO PLUS
Tehokas paketti edistyneemmälle kuntoilijalle
14,99 €
sis. ALV

4 video-ohjattua kuntotreeniä

1 kk tilaus

KUNTO PRO
Tehokas paketti edistyneelle kuntoilijalle
14,99 €
sis. ALV

4 video-ohjattua kuntotreeniä

1 kk tilaus

KUNTO MAX
Vaativan kuntoilijan paketti
44,99 €
sis. ALV

12 video-ohjattua kuntotreeniä

3 kk tilaus

Voit myös kokeilla yksittäistä KUNTO-ohjelmaa 1 viikon ajan hintaan 4,99 €!

Ohjelmaesittelyt

KuntoStart - Keskivartalosta Liikkeelle | Ilosti Training

Tämä on hyvä starttitreeni, josta on hyvä aloittaa liikkuminen! Keskivartalon hyvä kunto antaa pohjan kaikelle treenaamiselle, tekee ryhtiä paremmaksi ja vähentää selkäongelmia. Hyvä aerobinen kunto nostaa päivittäistä vireystilaa ja antaa hyvän pohjan kaikelle treenaamiselle. Tässä video-ohjatussa treenissä keskitytäänkin vatsa- ja selkälihaksiin sekä aerobisen kunnon kohottamiseen. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Kokeile vaikka heti!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO START ja KUNTO MAX.

KuntoStart - Syvät Lihakset Kuntoon | Ilosti Training

Keskivartalon syvien lihaksien treenaaminen on salainen aseesi hyvään ryhtiin, litteään vatsaan ja vahvaan selkään! Tässä video-ohjatussa treenissä keskitytään etenkin syviin vatsa- ja selkälihaksiin aerobista, kestävyyskuntoa unohtamatta. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Anna arvoa kehon syville lihaksille ja aloita niiden treenaaminen tästä!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO START ja KUNTO MAX.

KuntoStart - Monipuolista Keskivartalotreeniä | Ilosti Training

Tässä videossa tehdään erilaisia vatsalihasliikkeitä ottaen huomioon myös pakaralihakset. Video-ohjatussa treenissä tehdään syviä ja vinoja vatsalihaksia, pakaralihaksia sekä kohotetaan aerobista kuntoa. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Erilaiset vatsa- ja pakaraliikkeet yhdistettynä koko kehon liikkeisiin tekee treenistä monipuolisen tehokkaan!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO START ja KUNTO MAX.

KuntoStart - Keskivartaloa Tukevat Lihakset | Ilosti Training

Keskivartaloa voidaan treenata myös muuten kuin tekemällä pelkkiä vatsalihaksia. Nyt testataan miten keskivartalon tuki pitää ja miten sujuvat selän, yläselän ja kylkien alueen lihasten treenin yhdistäminen syviin vatsalihaksiin. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Hyvä kestävyyskunto vaatii toimivan keskivartalon. Sitä rakennamme tässä ohjelmassa!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO START ja KUNTO MAX.

KuntoPlus - Ryhtiliike Ja Jalat Kuntoon | Ilosti Training

Treenissä keskitytään ryhdin ja jalkojen voiman parantamiseen viiden helpon liikkeen avulla.

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO PLUS ja KUNTO MAX.

KuntoPlus - Vatsa-Pakaratreeni | Ilosti Training

Tässä video-ohjatussa treenissä yhdistyy kaikkien toivomat lihasryhmät eli pakarat ja vatsat ryhtilihaksia unohtamatta. Mikään ei ole parempaa kuin tehdä yksinkertaisia liikkeitä, joilla treeni menee varmasti perille asti. Pääset jopa kokeilemaan yhtä retroliikettä! Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Kokeile ja ihastu!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO PLUS ja KUNTO MAX.

KuntoPlus - Ryhtiä Ja Tasapainoa Kehoon | Ilosti Training

Tässä treenissä pystyt yhdistämään kehonhallinnan ja lihaskunnon. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Mikä sen parempaa. Liikkeet parantavat tasapainoa samalla vahvistaen ylävartaloa, jalkojen lihasvoimaa ja kehonhallintaa. Mikä sen parempaa!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO PLUS ja KUNTO MAX.

KuntoPlus - Kyykkyjä Ja Keskivartaloa | Ilosti Training

Tässä video-ohjatussa treenissä saavat jalat ja suorat vatsalihakset kunnolla kyytiä, hikeä unohtamatta. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Rehellisiä vatsalihaksia, luistelijoilta lainattuja kyykkyjä ja sykettä. Siitä on tämä treeni tehty!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO PLUS ja KUNTO MAX.

KuntoPro - Koko Keho Kyykkää Ja Punnertaa | Ilosti Training

Kyykky ja punnerrus ovat mielestämme kehittävimpiä kehonpainolla tehtäviä lihaskuntoliikkeitä. Siksi teimme näistä liikkeistä yhdistelmän ja se on tässä. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Laita jalat treeniin ja ylävartalo punnertamaan. Siitä on hyvä treeni tehty!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO PRO ja KUNTO MAX.

KuntoPro - Sykettä Ylös Koko Kehon Treenillä | Ilosti Training

Nyt mennään eikä meinata! Tässä video-ohjatussa treenissä pääset haastamaan koko kehon monipuolisilla lihaskuntoa ja kestävyyttä harjoittavilla liikkeillä. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Tämä treeni saa vaikutteita alppihiihtäjiltä, joiden lihaskunto on timanttia!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO PRO ja KUNTO MAX.

KuntoPro - Koko Keho Nyrkkeillen Kuntoon | Ilosti Training

Tehokasta, yksinkertaista, nopeaa ja helppoa. Pura päivän huolet tähän treeniin! Tämä video-ohjattu treeni saa vaikutteita nyrkkeilystä. Viiden liikkeen puolen tunnin treeni on nopea ja helppo toteuttaa missä vain kiireen keskelläkin, koska välineitä ei tarvita. Ja mikä parasta, et tarvitse paria nyrkkeilläksesi ja nyrkkeilysalisi voi olla siellä missä olet juuri nyt!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO PRO ja KUNTO MAX.

KuntoPro - Vaativampi Koko Kehon Treeni | Ilosti Training

Tämä treeni haastaa kehon vaativampien liikkeiden muodossa. Vaativammat lihaskuntoliikkeet yhdistettynä todelliseen intervallitreeniin saavat sykkeen kattoon. Tee itsestäsi, yleisurheilija, skorpioni tai vuorikiipeilijä ja kokeile tätä vaikka omassa olohuoneessasi. Viisi tehokasta liikettä, puoli tuntia aikaa ja se on siinä!

Kesto noin 30 min.

Sisältyy kuntopaketteihin KUNTO PRO ja KUNTO MAX.

Jaa