Ilosti Training

Yritys

Ilosti Training tarjoaa Personal Training- ja ryhmäliikuntapalveluja sekä verkkopalvelun kautta videotreenauspalveluja.

Lähdemme liikkeelle aina ensin Sinun tarpeistasi.  Palvelusta riippuen pyrimme löytämään Sinulle sopivimman ratkaisun joko kasvotusten, puhelimitse tai netin välityksellä.  Me olemme erikoistuneet liikunnan ja ravitsemuksen puolelle antaen selkeitä ja monipuolisia, juuri Sinun tilanteeseesi sopivia avaimia parempaan oloon.

Tällä hetkellä toimimme fyysisesti Kirkkonummella ja Espoossa. Tulemme tarvittaessa kotiin asti, mutta pääasiassa treenit ja tapaamiset tehdään kuntokeskus Gymstonella Espoon Kivenlahdessa. Lisäämme koko ajan valikoimaamme myös verkkopalveluumme, jotta pystyt tulla mukaan mistä vaan haluatkin – vaikka omalta mökkipihaltasi!

Kokonaisvaltainen hyvinvointi – terveys, tahto ja hyvä asenne ja motivaatio ovat meille tärkeitä arvoja, joita korostamme valmennuksissamme. Ilman näitä on vaikea toimia ja jos niitä ei ole, niin ne pyritään löytämään yhdessä ja kaivamaan esiin Sinusta.

Hyvä terveys, säännöllinen liikunta ja terveellinen ruokavalio antaa hyvät lähtökohdat elämään, töihin ja ylipäänsä menestymiseen. Nämä asiat eivät tule sattumalta, vaan niiden eteen pitää tehdä töitä ja näistä töistä pitää nauttia, että ne jatkuvat. Meidän tehtävämme onkin tutustuttaa Sinut liikuntaan ja ravitsemukseen juuri Sinun haluamallasi tavalla, Sinun kehoa ja elämää kuunnellen.

Toteutamme liikunta- ja ravitsemuskokonaisuuksia ilon kautta, jotta tulokset olisivat pysyvämpiä. Tuloksia tulee, kun asiaan on usko ja sinulla on tahto toteuttaa niitä. Kaivamme esiin tahtoa ja asennetta, jotka motivoivat liikkumaan ja syömään oikein.

Ota rohkeasti yhteyttä ja mietitään yhdessä mikä on sopivin tapa saada Sinut kuntoon – oli se sitten netistä tilatut kotitreenit tai ryhmävalmennus kuntokeskuksessa. Sinä olet tärkein!

Ilosti Training on Tmi ILOSTI:n aputoiminimi.

Ilosti Trainingin y-tunnus on 2757106-5.

Reetta Pulkkinen

Olen koulutettu Personal Trainer (FAF), liikunta- ja terveystieteiden maisteri sekä ryhmäliikuntaohjaaja. Minulla on yli kymmennen vuoden kokemus liikunnan ohjaamisesta ja se onkin minulle sekä työ että harrastus! Tällä hetkellä opiskelen myös ravitsemustieteitä. Olen myös kolmen pienen pojan äiti, joka on tuonut minulle rutkasti elämänkokemusta ja ymmärrystä myös ohjaamiseen ja opettamiseen. Koulutukseni ja kokemukseni avulla pystymme saavuttamaan Sinulle asettamamme tavoitteet, mutta persoonani avulla haluan tehdä siitä vielä hauskempaa, Sinua motivoivaa ja järkevää!

Liikunnan- ja terveystiedon opettajana ohjaamiseni perustuu kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, jossa ihminen on kokonaisuus, jota pitää kohdella kunnioittaen. Kaikilla meillä on oma tarinamme ja taustamme. Haluan auttaa Sinua eteenpäin liikunnan ja ravitsemuksen avulla samalla muistaen tarinasi. Elämä ei ole pelkkää liikuntaa ja ravintoa, mutta kun ne ovat kohdallaan, sinun on helpompi lähteä panostamaan muihin asioihin.

Monipuolinen lajitaustani auttaa valmentamaan myös Sinua monipuolisesti. Pidän eri lajien parhaiden puolien yhdistämisestä. Välillä tehdäänkin kova intervallitreeni ja seuraavaksi parannetaan liikkuvuutta joogaamalla ja kohta jo pidetään hauskaa tanssimalla. Liikunnan ei tarvitse olla niin vakavaa!

Ruokavaliovalmennuksessa monipuolisuuteni näkyy siinä, että minulla on useita eri vaihtoehtoja toteuttaa elämäntapamuutos. Etsitään yhdessä Sinulle sopivin tapa toteuttaa se. Ruokavaliovalmennukseni perustuu monipuoliseen ruokavalioon, jossa paino pysyy hallinnassa inspiroivan ruokavalion avulla vitamiineja ja ravintoaineita unohtamatta. Tarkoitukseni onkin tehdä Sinusta terve ja normaalipainoinen, energinen ja itsevarma ihminen ravitsemuksen ja liikunnan avulla.

Valmennan kaikenikäisiä naisia ja miehiä, mutta lähimpänä sydäntäni ovat äidit. Olit sitten äiti tai vanhempi mies, niin uskalla rohkeasti ottaa yhteys minuun ja aloittaa siitä elämäsi kuntoon laittaminen. Vaihtoehtoja on paljon – yksilövalmennusta, pienryhmävalmennusta naisille tai verkon kautta yksilövalmennusta.

Tehdään muutos nyt – haluan olla tukenasi ja valmentajanasi!

Rakkain terveisin,

Reetta