ILOSTI TRAINING LADIES Ryhmävalmennus

MONIPUOLISTA JA PERSOONALLISTA RYHMÄVALMENNUSTA NAISILLE!

MONIPUOLISTA JA PERSOONALLISTA RYHMÄVALMENNUSTA NAISILLE!

Treenaa monipuolisesti ammattitaitoisessa ohjauksessa Sinua tukevassa ryhmässä. Halutessasi voit ottaa mukaan myös ravitsemussuositusten mukaan suunnitellun ravitsemusvalmennuksen!

Sinulle, joka haluat henkilökohtaista ohjausta, mutta motivoidut ryhmän tuesta! Panosta itseesi – vain Sinä voit tehdä sen!
Onko kiire vienyt sinut huonoille teille liikkumisen ja ruokavalion suhteen. Tiedätkö mitä? Aikaa löytyy jos on tarpeeksi motivaatiota. Jo vartin treeni päivässä tai pelkkä pieni ruokavaliomuutoskin voi saada ihmeitä aikaan. Mutta se vaatii asenteen, että lähdet tekemään asioille jotain.
Kuvittele itsesi puolen vuoden päästä energisenä, virkeänä, normaalipainoisena, terveenä, hyväryhtisenä ja itsevarmana naisena.
Eikö olisi ihanaa saada takaisin parempi, terveempi, vahvempi ja kiinteytyneempi Sinä?

Jos arvostat kaikkea tätä ja motivoidut ryhmän voimasta sekä hyvistä ja selkeistä liikunta- ja ravitsemusohjeista, niin Ilosti Training Ladies on oikea ryhmä juuri Sinulle. Ohessa ryhmän naisten kertomaa:

”Ilosti Training Ladies on mun viikon kohokohta!”
”Painoa on lähtenyt jo niin paljon, että mietin kehtaanko kertoa sulle”
”Mun ryhti on parantunut valtavasti”
”Jatkuuko tää millon? Tää on niin kivaa!”

Treenit ovat suunniteltu monipuolisiksi etenemään asteittain keskivartalotreenistä koko kehon kuntoon. Teemme toiminnallista lihaskuntoa välillä kehonpainolla, kahvakuulalla, käsipainoilla sekä erilaisilla laitteilla. Toisinaan kuntoilemme helpoilla tanssiaskeleilla, pilatesliikkeillä ja nyrkkeilynomaisilla liikkeillä.
Tuntien monipuolisuus onkin se juttu! Jokatasoiselle liikkujalle löytyy haastetta ja voit tulla mukaan, vaikka aktiivisesta liikkumisesta olisi pitkäkin aika.

Ilosti Training Ladies Easy on tarkoitettu ensikertalaisille ja aloittelijoille ja Ilosti Training Ladies Challenge taas vastaa hieman enemmän tai jo kertaalleen ryhmän käyneiden tarpeisiin. Easy-ryhmissä tutustutaan uusin lajeihin ja herätetään motivaatio liikkumiseen, kun taas Challenge-ryhmissä haastetaan itseään ja mennään hieman syvemmälle lajien pariin. Ryhmien sisältö vaihtelee teemojen mukaan, kuten esimerkiksi jalkateema, ryhtiteema jne. Sisällöt vaihtelevat myös tilan mukaan. Jos pidät enemmän cross training-salissa treenaamisesta, niin valitse ryhmä, joka treenaa tässä tilassa.

Uutuutena voit valita kaksi tai kolmekin treenikertaa viikossa. Alussa jokaiselle tehdyt lihaskuntotestit ja kehonkoostumustestit sekä lyhyt henkilökohtainen alkukeskustelu selkeyttävät tavoitteita ja motivoivat Sinua oikeaan suuntaan!

Viikottainen viikkoviesti pitää huolen siitä, että saat parhaimmat treenit kirjallisesti käyttöösi treenien jälkeen ja viimeisimmät hyvinvointivinkit liikunnasta. Ravintopaketin ostaneille tulee vielä näiden lisäksi vinkkejä syömiseen.

Ruokavaliovalmennus kannattaakin ottaa ehdottomasti mukaan jos tuntuu, että ruokavalio vaatii uutta suuntaa ja haluat pudottaa painoa tai vaan saada terveellisemmän ruokavalion. Ruokavalio ei ole rahkaa ja kanaa, vaan terveellisiä ja monipuolisia aterioita pitkin päivää, josta opit nauttimaan pikkuhiljaa. Etenkin laihduttamisessa ruokavalio on tärkeämpää kuin liikunta, mutta ne tukevat toisiaan ja kiinteytyminen on nopeampaa liikunnan avulla. Lyhyt alkukeskustelu ovat oiva paikka rakentaa uutta elämäntapaa liikunnan ja ravitsemuksen avulla!

Nyt ei ole enää tekosyitä. Valitse itsellesi sopiva paketti ja ilmoittaudu heti mukaan alla olevalla lomakkeella!

Rakkaudella valmentajasi,
Reetta Pulkkinen
LitM, Personal Trainer (FAF), ryhmäliikuntaohjaaja

Paketit

TREENIPAKETTI EASY/CHALLENGE*
1 kerta viikossa treenit 79 €/kk | 2 kertaa viikossa treenit 119 €/kk | 3 kertaa viikossa treenit 139 €/kk
79 - 139 €/kk

Viikottain eri teemojen mukaan vaihtuvat monipuoliset treenit sisältäen lihaskuntoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta eri lajien ja välineiden avulla

Sisältää pääsyn facebook-ryhmään

Viikottainen viesti, jossa vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Henkilökohtainen lyhyt alkukeskustelu, jossa käydään tavoitteet läpi

Kehonkoostumus ja lihaskuntotestit

Treeniohjeita omaan harjoitteluun

Sähköpostin kautta tuen

Mahdollista korvata väliinjääneitä kertoja toisessa Easy/Challenge-ryhmässä

UUTTA! Mahdollisuus treenata kaksi tai kolme kertaa viikossa

UUTTA! Aamutunnit!

TREENI + RUOKAVALIOPAKETTI EASY/CHALLENGE*
1 kerta viikossa treenit 99 €/kk | 2 kertaa viikossa treenit 139 €/kk | 3 kertaa viikossa treenit 159 €/kk
99 - 159 €/kk

Viikottain eri teemojen mukaan vaihtuvat monipuoliset treenit sisältäen lihaskuntoa, kestävyyttä ja liikkuvuutta eri lajien ja välineiden avulla

Sisältää pääsyn facebook-ryhmään

Viikottainen viesti, jossa vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin

Henkilökohtainen alkukeskustelu, jossa käydään tavoitteet läpi ja keskitytään enemmän ruokailuun

Kehonkoostumus ja lihaskuntotestit

Treeniohjeita omaan harjoitteluun

Ruokapäiväkirjan analyysi

Henkilökohtainen ruokavaliorunko

Sähköpostin kautta tuen sekä mahdollisuus muokata ruokavaliota pitkin matkaa

Mahdollista korvata väliinjääneitä kertoja toisessa Easy/Challenge-ryhmässä

UUTTA! Mahdollisuus treenata kaksi tai kolme kertaa viikossa

UUTTA! Aamutunnit!

*Easy ja Challenge-ryhmien eroavaisuudet: Easy on aloittelijoiden ryhmä ja tunnin kestot 45 min.  Easy-ryhmissä painopiste on enemmän asiakkaan ja ohjaajan välisessä vuorovaikutuksessa, jotta liikunnasta tulisi säännöllistä. Challenge-ryhmä on hieman treenanneiden tai jo ryhmissä olleiden ryhmä ja tunnin kesto 60 min. Challenge-ryhmissä haastetaan itseämme ja syvennetään jo opittuja taitoja.

LISÄTIEDOT

Ryhmävalmennus kestää 4-5 kuukautta riippuen ryhmistä. Paikkoja on rajoitetusti, mutta niitä voi kysellä koko kauden ajan. Ilosti Training Ladies Challenge-ryhmät alkavat jo elokuussa ja Easy-ryhmät syyskuun alussa.

Ensimmäinen maksu menee Challenge-ryhmän osalta elokuussa ja Easy-ryhmien osalta syyskuusta. Viimeinen maksu menee molempien ryhmien osalta joulukuussa. Osallistumismaksu laskutetaan kuukausittain.

Jos ilmoittaudut useampaan ryhmään viikossa, suositellaan treenaamaan samantasoisissa ryhmissä ja valitsemaan joko Easy-tason treenit tai Challenge-tason treenit.

Treenit pidetään Espoon Kivenlahdessa Gymstone-kuntokeskuksella (Ruukintie 18).

Ryhmien aikataulut:

 • Sunnuntaisin
  • Easy-ryhmä (1.9-15.12) klo 17.05-17.50.
  • Challenge-ryhmä (11.8-15.12) klo 18-19.
 • Tiistaisin
  • Easy-ryhmä (3.9-17.12) klo 8.30-9.15.
  • Challenge-ryhmä (13.8-17.12) klo 9.30-10.30.
 • Keskiviikkoisin
  • Easy-ryhmä (4.9-18.12)klo 19.05-19.50.
  • Challenge-ryhmä (14.8-18.12) klo 19.50-20.50.

 

 

Ilmoittaudu ILOSTI TRAINING LADIES Ryhmävalmennukseen


Jaa